Gå til hoved-indhold

Splitleasing

Sæsonleasing

Ønsker man blot at køre sin bil i en afgrænset periode af året, kan der oprettes en sæsonaftale hvor bilen udelukkende er indregistreret i de ønskede måneder. Man vil oftest betale en gennemsnitlig ydelse hele året, men til en reduceret pris, der afspejler, at der udelukkende svares registreringsafgift for den valgte periode.

Et typisk eksempel er 6 aktive måneder samt 6 passive, men der er for så vidt ingen begrænsning i perioden, og løsningen kan fungere for både sommer- samt vinterbil

HVORDAN FUNGERE SÆSONLEASING

Sæsonleasing er en oplagt leasingform til dig, der kun bruger din bil i bestemte sæsoner og af den grund naturligvis ikke har lyst til at betale for leasingen hele året. Hvis du for eksempel leaser en cabriolet og kun er interesseret i at køre i den om sommeren, så betaler du kun for den i de måneder, hvor du faktisk kører i den.

I praksis vil betalingen stadig forløbe over 12 måneder, men den månedlige ydelse vil være væsentligt lavere, da du kun betaler for de måneder, hvor du aktivt bruger bilen. Hermed vil der også være færre omkostninger til forsikring og grøn afgift.

Du kan kombinere sæsonleasing med både privat- og erhvervsleasing samt splitleasing. Sæsonleasing gør det muligt for dig at have to biler til en bils pris, hvis du kører i den ene det ene halvår, og i den anden det andet halvår. Dette kunne f.eks være attraktivt i form af sommerbil og vinterbil.

KONTAKT OS OG HØR MERE

info

Ringstedvej 645, 4100 Ringsted
CVR: 41099984

info@drivemade.dk

info@drivemade.dk