Gå til hoved-indhold

Om drivemade

Danmarks hyggeligste garage

Bag Drivemade ligger en vision om at skabe en god, tryg og ikke mindst gennemsigtig oplevelse, når der handles bil. Kort sagt, er vi præcis ligesom dig – bilglade bilnørder. 

Hos Drivemade har vi den holdning, at vi ikke leverer noget som vi ikke selv står på mål for. Det betyder kort sagt at vi HAR været kunden og siddet med uigennemskuelige kontrakter og undret os over den manglede service og ikke mindst, manglende gennemgang af bilen. Derfor leverer vi vores biler præcis som var vi selv kunden. Det gør hele processen gennemsigtig, tryg og ligetil – både for dig som kunde og for os som forhandler

Nye - og så alligevel ikke

Til trods for at Drivemade blev grundlagt i start 2020, har vi mange års erfaring som både kunde- og bilrådgivere.  Drivemade er vores drøm om at åbne eget bilhus, hvor alle vores erfaringer og vores kritiske tilgang til den traditionelle branche, kommer dig tilgode.

Uagtet hvilken bil du er på udkig efter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Biler i fokus

En drøm om hygge og højt til loftet

Drivemade er bygget med passion og hygge for øje. Vi har indrettet vores showroom så det afspejler hvem vi er, og omfavner alle kunder.

Om du skal bruge en Fiat 500 eller en Ferrari Roma, så står vi klar til at hjælpe med samme service, samme overskud og samme engagement.

For os er det ikke bilen, men dig som kunde der er vigtig!

 

info

Ringstedvej 645, 4100 Ringsted
CVR: 41099984

info@drivemade.dk

info@drivemade.dk