fbpx

Om Drivemade

danmarks hyggeligeste garage

Bag Drivemade ligger en vision om at skabe en god, tryg og ikke mindst gennemsigtig oplevelse, når der handles bil. Kort sagt, er vi præcis ligesom dig – bilglade bilnørder. 

Hos Drivemade har vi den holdning, at vi ikke leverer noget som vi ikke selv ville køre i. Det betyder kort sagt at vi HAR været kunden og siddet med uigennemskuelige kontrakter og undret os over den manglede service og ikke mindst, manglende gennemgang af bilen. Derfor leverer vi vores biler præcis som var vi selv kunden. Det gør hele processen gennemsigtig, tryg og ligetil – både for dig som kunde og for os som forhandler.

Nye – og så alligevel ikke

Til trods for at Drivemade blev grundlagt i start 2020, har vi mange års erfaring som både kunde- og bilrådgivere.  Drivemade er vores drøm om at åbne eget bilhus, hvor alle vores erfaringer og vores kritiske tilgang til den traditionelle branche, kommer dig tilgode.

Uagtet hvilken bil du er på udkig efter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi leverer ikke noget
vi ikke selv vil køre i

Hos Drivemade har vi den holdning, at vi ikke leverer noget som vi ikke selv ville køre i. Det betyder kort sagt at vi HAR været kunden og siddet med uigennemskuelige kontrakter og undret os over den manglede service og ikke mindst manglende gennemgang af bilen ved udlevering.

Derfor leverer vi vores biler præcis som hvis vi selv var kunden. Det gør hele processen gennemsigtig, tryg og ligetil – både for dig som kunde og for os som forhandler.